CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a reușit un scor nul în jocul din deplasare cu Foresta Suceava, meci ce a reprezentat turul finalei barajului de calificare în Liga a II-a a fotbalului românesc. Pe stadionul Areni peste 3.000 de oameni au asistat la partidă.

Chiar dacă nu a fost o victorie, scorul egal dă șanse mari jucătorilor nemțeni să își atingă mult visata promovare în liga superioară.

„Pentru returul de la Piatra Neamț, primăria vă pune la dispoziție 10 autobuze pentru suporterii care vor să însoțească echipa în meciul retur de miercuri, 7 iunie.”, declara primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, înaintea partidei de astăzi.

Meciul retur se vă juca pe stadionul Municipal Piatra-Neamț și vă avea loc miercuri, 7 iunie, cu începere de la ora 17:30.

„Felicitări pentru modul în care antrenorul Cristian Pustai și colegii săi au pregătit echipa de când sunt la Piatra-Neamț. Felicitări conducătorilor clubului pentru cum au gestionat întreaga situație.” ne-a transmis Ioan-Anton Mazarianu, CEO – COMES SA, sponsorul principal al echipei de sub poalele Pietricicăi.

Suporterii Ceahlăului sunt așteptați miercuri, în număr cât mai mare în tribunele galben-negrilor pentru a încuraja echipa și a fi al doisprezecelea jucător, așa cum ne place nouă să spunem.

Hai Ceahlăul!