Radio 1 FM este radioul orașului tău!

Presa locală și în mod special radioul local reprezintă instrumentul cel mai la îndemână pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în imediata apropiere. Ne propunem să îți oferim informații locale de interes, asezonate cu muzica buna (noua sau deja consacrată).

În plus, ne dorim să îți oferim starea de bine prin concursuri, discuții interactive, emisiuni interesante și campanii locale care să susțină comunitatea din care facem parte. Dorim să evidențiem valorile locale din toate domeniile, având în vedere că Piatra Neamț dispune de oameni care ne pot inspira și pot determina dezvoltare pentru comunitate prin propriul exemplu.

Dupa 2020, am învățat că putem fi mult mai eficienți folosind tehnologiile actuale. Din această perspectivă, ne vom implica și în formatele multimedia pentru a-ți prezenta o experiență completă. Astfel, ne poți asculta în eter pe 107.20 MHz, online pe radio1fm.ro și ne poți privi când suntem live pe pagina de social media facebook.com/Radio1.FM.Romania sau instagram.com/radio1fmromania

În final, dacă ai ceva de spus celor din orașul tău, te invităm să îți faci auzită vocea pentru că suntem….

Radio 1 FM – pentru ascultători 1 și 1