Joi, 9 noiembrie 2023, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra Neamț, sărbătorește 25 de ani de la înființare. Evenimentul moderat de directorul instituției, conf. univ. dr. Constantin Andrei, va fi marcat de lansarea a două volume despre cel care a pus bazele facultății în anul 1998, profesorul universitar doctor Cristian Misievici (11 noiembrie 1953-25 august 2020). Autoarea celor două volume intitulate „Muzicianul Cristian Misievici un călător în Văile plângerii” (vol. 1) și „Cristian Misievici cronicar muzical. Publicist” (vol. 2), este sora domniei sale, profesor universitar doctor Carmen Chelaru de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Cuvintele se vor împleti armonios cu muzica compozitorului Cristian Misievici, și cu scurte fragmente pe care acesta le îndrăgea din creația clasică.

Evenimentul va avea loc în Sala „Cristian Misievici” a Extensiei Piatra Neamț (str. Ștefan cel Mare, nr. 67), cu începere de la ora 12.00. Intrarea este liberă!