Ne apropiem cu pași repezi de sărbătoarea noastră, a orașului, a pietrenilor. Între 22 și 25 iunie celebrăm comunitatea, oamenii minunați, tradiția și tot ce avem mai frumos în Piatra-Neamț, la Zilele Orașului!
„Adăugăm încă un an la bogata și lunga istorie a orașului nostru și sărbătorim, așa cum se cuvine, lucrurile cu care ne mândrim. Avem tineri cu performanțe deosebite, care ne fac încrezători în viitor, modele de respect și iubire și mulți copii talentați. Vă invit să petrecem și să ne bucurăm împreună de tot ce înseamnă comunitatea pietreană, la Piatra Fest 2023!” a declarat primarul Andrei Carabelea.
Începem Piatra Fest 2023 cu Gala Generațiilor, evenimentul prin care îi premiem pe elevii și profesorii cu rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade și cuplurile care serbează 50 de ani de căsătorie. Zilele Orașului continuă cu multe momente artistice, concerte și surprize, la Curtea Domnească:

Programul Zilele Orașului – Piatra Fest 2023

Joi, 22 iunie
18:00 – Curtea Domnească – Gala Generațiilor: vor fi premiate peste 150 de cupluri care serbează 50 de ani de căsătorie și peste 150 de elevi și profesori; premierea va fi acompaniată de momente artistice susținute de elevi de la Liceul de Arte „Victor Brauner”

Vineri, 23 iunie
Biserica „Sfântul Ioan Domnesc” – manifestări prilejuite de 525 ani de istorie locală și națională și sărbătoarea Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul

Sâmbătă, 24 iunie
18:00 – Clubul „Viva Allegria”
19:00 – spectacol de Sânziene: Ansamblul „Floare de Colț” și Ansamblul „Comorile Neamțului”
Concert ANDIA
Concert DIRECȚIA 5

Duminică, 25 iunie
19:00 – Concert TRUPA LOTUS
Recital NICU ALIFANTIS
Concert VOLTAJ

Tot în aceeași perioadă, în Parcul Central va avea loc Piatra Food Fest, evenimentul gastronomic devenit deja o tradiție pentru orașul nostru și care este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț. Cele 12 rulote și cele 2 terase vor fi deschise în fiecare zi a evenimentului între orele 12:00 – 23:00.

Vă invităm să sărbătorim împreună Zilele Orașului! La mulți ani, pietreni! La mulți ani, Piatra-Neamț!

Primăria Piatra Neamț